SKOLEBIFFEN

Skolebiffen er en filmklub for alle i Lolland kommune...

OBS. Der kan ikke købes billetter til Skolebiffen i biografens normale billetsalg!

Evt. spørgsmål kan rettes til nedennævnte kontaktpersoner:
Formand:      Kim Heien                          tlf. 20 80 77 53 (aften)
Kasserer:      Karen Mogensen                      tlf. 54 78 92 72 (aften)

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES.

TILMELDING

D. 30/8 kl. 11,00 - 13,00
i Søllested bio

FILMENE SÆLGES KUN SOM SAMLET PAKKE

Hvis du har et medlemskort fra tidligere, så medbring det ved tilmelding.

Se 4 film i 1 gruppe for kr. 150,- .
Se alle film i begge grupper for kun kr. 200,- .

Hvis du ikke har medlemskort fra tidligere, skal du betale kr. 20,- ekstra.
Hvis du fremviser et gyldigt medlemskort fra foråret 2020, er prisen kr. 150,- for 4 film og kr. 175,- for alle film.

Du kan tilmelde dig ved at møde op i Søllested Bio og Kulturhus ved første film, men

Ved tilmelding d. 26/1 er priserne kr. 125,- for 4 film og kr. 175,- for alle film + evt. medlemskort.
Hvis du fremviser et gyldigt medlemskort for foråret 2020, er prisen kr. 100,- for 4 film og kr. 150,- for alle film.

Udfyld tilmeldingskuponen på forhånd og aflever den i biografen ved tilmelding.

Der skal betales ved tilmelding.

Husk, tilmelding er
søndag d. 30. AUGUST 2020 fra kl. 11,00 til kl. 13,00.

I Søllested Bio og Kulturhus.

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES.

Download brochure

GOOSEBOY.

D. 9/9 kl. 16,00 - 17,25.
Gr. 1 & 3

EGNET FOR ALLE 

Familiefilmen 'Gooseboy' er en ny historie fra makkerparret Wikke-Rasmussen, som tidligere har stået bag de populære børnefilm Hannibal & Jerry, Flyvende Farmor og Der var engang en dreng.

Drengen Viggo bruger det meste af sin vågne tid på at spille spillet Gooseboy, men det ændrer sig pludseligt.

Det sker, da en talende gås ved navn Nissemand styrter ned på Viggos altan og brækker sin vinge.

Viggo må hjælpe ham, og sammen tager de ud på et begivenhedsrig eventyr i den frie natur for at bringe Nissemand tilbage til sin flok.

Filmen er helt i Wikke-Rasmussens ånd fyldt med skøre, hjertevarme karakterer, morsomme, kulørte optrin og fængende musik. Makkerparret er denne gang blevet inspireret af Selma Lagerlöfs bog 'Nils Holgersens forunderlige rejse gennem Sverige'.

Mads Geertsen kendt som Onkel Reje kendt fra Ramasjang lægger stemme til gåsen Nissemand, der har en stærk jysk-dialekt.

MYSTERIET OM HR. LINK.

D. 16/9 kl 16,00 - 17,35
Gr. 2 & 3

FRARÅDES UNDER 7 ÅR

 Stop-motionfilmen 'Mysteriet om Hr. Link' følger en engelsk opdagelsesrejsende, Sir Lionel Frost, der møder en afskyelig snemand og må nu eskortere ham til sine Yeti-artsfæller i Himalaya.

Frost opfatter sig selv som en af verdens førende efterforskere af myter og monstre, hvorfor han bør være den perfekte mand til opgaven.

Hans kollegaer er dog imidlertid ikke enige i den antagelse, hvorfor Frost og hans opgave også er et forsøg på at overbevise dem om eksistensen af netop det legendariske væsen. Han håber herved også at kunne overbevise sine skeptiske arbejdsfæller.

'Mysteriet om Hr. Link' er skrevet og instrueret af manden bag den overnaturlige animationsfilm ParaNorman samt arbejdet på både Coraline, Corpse Bride og Kubo - Den modige samurai.

FREMAD.

D. 30/9 kl. 16,00 - 17,40.
Gr. 1 & 3

Egnet for alle.

'Fremad' handler om to teenage alfe-brødre, der drager ud på et magisk eventyr i selskab med halvdelen af deres far.

Ian og Barley bor sammen med deres mor i en forstad, hvor beskidte enhjørninger roder gennem nabolagets skraldespande, og verdens myter og magi for længst er gået i glemmebogen.

Da brødrene får en ældgammel stav og en trylleformular af deres afdøde far på Ians 16-års fødselsdag, får drengene en unik mulighed for at tilbringe 24 timer i selskab med faren.

Men forsøget på at bringe ham tilbage går galt halvvejs igennem, og kun farens ben bliver tryllet frem. Brødrene tager nu deres fars ben med på en begivenhedsrig rejse i jagten på en magisk krystal, der som det eneste kan bringe resten af ham tilbage inden tidsfristen udløber.

'Fremad' er den næste film i rækken af originale fortællinger fra Pixar, som bl.a. også tæller ny-klassikere som Inderst inde, Coco og Op.

FAMILLIEN ADDAMS.

D. 7/10 kl. 16,00 - 17,30.
Gr. 2 & 3

Frarådes under 7 år.

’Familien Addams’ bringer rækken af populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade. 

 Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen.

 Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, familiens butler – og ikke mindst det lille Frankenstein-lignende monster Lurch samt den levende hånd Thing.

’Familien Addams’ er baseret på en tegneseriestribe fra 1930'erne. Sidenhen er den umage familie blevet filmatiseret af flere omgange, både til tv, film og animation.

 Karaktererne bliver genfortolket af instruktøren bag bl.a. Shrek 2, Monsters vs Aliens og Sausage Party, og er skrevet af kvinden bag bl.a. Monsterhuset og Corpse Bride.

DRØMMEBYGGERNE.

D. 21/10 kl. 16,00 - 17,20.
Gr. 1 & 3

Frarådes under 7 år.

'Drømmebyggerne' handler om den 12-årige Minna, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun får en stedsøster i form af pigen Jenny.

Minna vil helst have, at tingene er, som de plejer, så hun ønsker sin bonussøster langt væk. En dag opdager Minna, at drømme ikke bare kommer af sig selv, men bliver fabrikeret af såkaldte drømmebyggere. Da det på samme tid går op for hende, at hun kan ændre sin stedsøsters personlighed ved at ændre hendes drømme, ser hun muligheden for at slippe af med hende.

Men Minna går for langt, og Jenny falder i dyb koma. Minna må nu slå sig sammen med drømmebyggerne for at redde stedsøsteren og samtidig forsøge at forene deres familier.

ALADDIN.

D. 28/10 kl. 16,00 - 18,00.
Gr. 2 & 3

TILLADT OVER 11 ÅR.

'Aladdin' er en ny og sprudlende filmatisering af Disneys animerede klassiker fra 1992.

Prinsessen Jasmin bliver holdt indenfor paladsets mure, da hendes far sultanen ønsker at beskytte hende. Men Jasmin føler sig fanget og tager ud i Agrabahs gader forklædt som en almindelig borger, hvor hun møder gadedrengen Aladdin.

Se også: Vores interview med holdet bag 'Aladdin'.

Den kække og småkriminelle Aladdin bliver straks fascineret af Jasmin, som fortæller ham, at hun er prinsessens tjenerinde. Gadedrengen sniger sig ind bag paladsets mure for igen at kunne se Jasmin.

Bag paladsets mure bliver Aladdin dog fanget af den onde Jafars håndlangere, og Jafar sender Aladdin på en farlig mission efter en magisk lampe.

Den magiske lampe indeholder ånden Genie, som viser sig at være Aladdins éne chance for at blive en prins og dermed få muligheden for at vinde prinsessen.

FROST 2.

D. 18/11 kl. 16,00 - 17,40.
Gr. 1, 2 & 3

Frarådes under 7 år.

'Frost 2' er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, hvor søstrene Anna og Elsa reddede kongeriget Arendal fra en evig vinter.

Alt er nu fredfyldt i Arendal, indtil Elsa begynder at høre en mystisk stemme langvejs fra. Inden hun ved af det, er hendes kongerige igen i fare, og borgerne må flygte fra byen.

Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Svend må Elsa nu rejse mod stemmen på et nyt eventyr, der fører dem til en fortryllet skov.

Elsa har brug for sine magiske kræfter mere end nogensinde før, og under rejsen vil hun snart finde svar på, hvorfor hun blev født med magi.

Animationsfilmen er baseret på H.C. Andersens klassiske eventyr 'Snedronningen', mens den fortryllede skov er baseret på naturområder i Norge og på Island.

Vedtægter for Skolebiffen

Følg Skolebiffen på Facebook