SKOLEBIFFEN

Skolebiffen er en filmklub for alle i Lolland kommune...

OBS. Der kan ikke købes billetter til Skolebiffen i biografens normale billetsalg!

Evt. spørgsmål kan rettes til nedennævnte kontaktpersoner:
Formand:      Kim Heien                          tlf. 20 80 77 53 (aften)
Kasserer:      Karen Mogensen                      tlf. 54 78 92 72 (aften)

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES.

TILMELDING

D. 26/1 kl. 11,00 - 13,00

FILMENE SÆLGES KUN SOM SAMLET PAKKE

Hvis du har et medlemskort fra tidligere, så medbring det ved tilmelding.

Se 4 film i 1 gruppe for kr. 150,- .
Se alle film i begge grupper for kun kr. 200,- .

Hvis du ikke har medlemskort fra tidligere, skal du betale kr. 20,- ekstra.

Du kan tilmelde dig ved at møde op i Søllested Bio og Kulturhus ved første film, men

Ved tilmelding d. 26/1 er priserne kr. 125,- for 4 film og kr. 175,- for alle film + evt. medlemskort.

Udfyld tilmeldingskuponen på forhånd og aflever den i biografen ved tilmelding.

Der skal betales ved tilmelding.

Husk, tilmelding er
søndag d. 26. JANUAR 2020 fra kl. 11,00 til kl. 13,00.

I Søllested Bio og Kulturhus.

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES.

Download brochure

MUGGE OG VEJFESTEN.

D. 5/2 kl. 16,00 - 17,20.
Gr. 1 & 3

Egnet for alle.

Den danske animationsfilm 'Mugge & vejfesten' er den første spillefilm fra satire-duoen Wulffmorgenthaler.

Filmen handler om drengen Mugge, hvis lykkelige tilværelse stopper brat, da hans forældre skal skilles. Moderen er nemlig faldet for crossfit-træneren Pierre og efterlader derfor Mugge med hans lamslåede far.

Mugge har nu kun én mission: Han vil bringe sin mor og far sammen igen - og det skal ske ved den årlige vejfest. Men så bliver festen aflyst!

Bag filmen står Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, der som Wulffmorgenthaler er kendt for deres internet-striber og tv-satire. De er således skaberne bag bl.a. den rapkæftede flodhest Dolph og serien 'Pandaerne'.

'Mugge og vejfesten' byder på mere af duoens velkendte, grove humor, dog fortalt i børnehøjde, så hele familien kan være med.

SKAMMERENS DATTER 2.

D. 19/2 kl 16,00 - 17,40
Gr. 2 & 3

Frarådes under 11 år.

Fantasy-filmen 'Skammerens datter II: Slangens gave' er efterfølgeren til Skammerens datter fra 2015.

Filmen følger pigen Dina, der har arvet sin mors overnaturlige og magiske skammerevner og lever en nomade tilværelse på flugt. Dina og hendes familie er kommet til Højlandet i flugt for den onde Drakan, der har overtaget magten i Dunark.

En dag møder hun en mystisk mand, der påstår at være hendes far - og det er ikke hvem som helst, det er nemlig sortemesteren Sezuan, som har evnen til at få folk til at se og føle ting. Melussina advarer Dina om at høre på ham eller følge efter ham, men Dina kan ikke tæmmes.

Da hendes bror Davin og ven Nico tages til fange og indespærres på Sagisborg, slår Dina sig sammen med sin far, der hjælper hende med at finde nogle helt nye evner. Nico, bedre kendt som fyrsten Nicodemus Ravens må nemlig ikke blive opdaget på borgen, da han i såfald vil blive henrettet af Drakans styrker.

'Skammerens datter II: Slangens gave' er instrueret af manden bag Antboy, og er baseret på det tredje bind i bogserien 'Skammerens børn' skrevet af Lene Kaaberbøl om magiske evner, drager og onde regenter, der kan placeres i samme kategori med lignende fantasy-universer som Harry Potter-universet.

Alle skuespillere er tilbage i rollerne som Dina, Nico, Davin og Våbenmesteren, men Peter Plauborg som Drakan er blevet erstattet af Mikkel Arndt.

DEN LILLE AFSKYLIGE SNEMAND.

D. 26/2 kl. 16,00 - 17,25.
Gr. 1 & 3

Egnet for alle.

Animationsfilmen 'Den lille afskyelige snemand' handler om en magisk yeti, også kendt som den afskyelige snemand, der må vende hjem til sin familie.

Den kinesiske pige Yi opdager yetien på toppen af sit tag, og de bliver snart venner. Sammen tager de på en rejse til Himalayas bjerge for at genforne den afskyelige snemand med hans familie.

Problemet er bare, at en manisk rigmand er på sporet af Yi og hendes nye, kæmpestore ven.

'Den lille afkyelige snemand' er en ny animationsfilm for hele familien, der er produceret af selskabet bag Sådan træner du din drage-filmene. Den ene instruktør og manuskriptforfatter Jill Curton har tidligere skrevet manuskriptet til bl.a. Monsters, Inc.

KÆLEDYRENES HEMMELIGE LIV.

D. 11/3 kl. 16,00 - 17,25.
Gr. 1, 2 & 3

Egnet for alle.

Husk - forældre møde efter filmen.

'Kæledyrenes hemmelige liv 2' er fortsættelsen til familiefilmen Kæledyrenes hemmelige liv fra 2016.

Hunden Max står overfor nogle store ændringer i sit liv, da hans ejer Katie bliver gift og får babyen Liam.

Max bliver overbeskyttende overfor det nye medlem af familien, og på randen af et nervøst sammenbrud tager han med familien på ferie på landet.

Her møder han den ældre og seje hund Rooster, der lærer Max at blive mere modig. Hvilket er meget passende, for da Max kommer hjem, står han overfor en stor udfordring, da han skal redde den hvide tiger Shij Tzu fra et cirkus sammen med vennerne Snefnug, Glitter og den nye hund i slænget, Daisy.

MYSTERIET OM HR. LINK.

D. 18/3 kl. 16,00 - 17,35.
Gr. 2 & 3

Frarådes under 7 år.

'Mysteriet om Hr. Link' følger en engelsk opdagelsesrejsende, Sir Lionel Frost, der møder en afskyelig snemand og må nu eskortere ham til sine Yeti-artsfæller i Himalaya.

Frost opfatter sig selv som en af verdens førende efterforskere af myter og monstre, hvorfor han bør være den perfekte mand til opgaven.

Hans kollegaer er dog imidlertid ikke enige i den antagelse, hvorfor Frost og hans opgave også er et forsøg på at overbevise dem om eksistensen af netop det legendariske væsen. Han håber herved også at kunne overbevise sine skeptiske arbejdsfæller.

'Mysteriet om Hr. Link' er skrevet og instrueret af manden bag den overnaturlige animationsfilm ParaNorman samt arbejdet på både Coraline, Corpse Bride og Kubo - Den modige samurai.

GOOSEBOY.

D. 15/4 kl. 16,00 - 17,25.
Gr. 1 & 3

Egnet for alle.

'Gooseboy' er en ny historie fra makkerparret Wikke-Rasmussen, som tidligere har stået bag de populære børnefilm Hannibal & Jerry, Flyvende Farmor og Der var engang en dreng.

Drengen Viggo bruger det meste af sin vågne tid på at spille spillet Gooseboy, men det ændrer sig pludseligt.

Det sker, da en talende gås ved navn Nissemand styrter ned på Viggos altan og brækker sin vinge.

Viggo må hjælpe ham, og sammen tager de ud på et begivenhedsrig eventyr i den frie natur for at bringe Nissemand tilbage til sin flok.

Filmen er helt i Wikke-Rasmussens ånd fyldt med skøre, hjertevarme karakterer, morsomme, kulørte optrin og fængende musik. Makkerparret er denne gang blevet inspireret af Selma Lagerlöfs bog 'Nils Holgersens forunderlige rejse gennem Sverige'.

Mads Geertsen kendt som Onkel Reje kendt fra Ramasjang lægger stemme til gåsen Nissemand, der har en stærk jysk-dialekt.

FAMILIEN ADDAMS.

D. 22/4 kl. 16,00 - 17,25.
Gr. 2 & 3

’Familien Addams’ bringer rækken af populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade. 

 Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen.

 Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez' bror Onkel Fester, familiens butler – og ikke mindst det lille Frankenstein-lignende monster Lurch samt den levende hånd Thing.

’Familien Addams’ er baseret på en tegneseriestribe fra 1930'erne. Sidenhen er den umage familie blevet filmatiseret af flere omgange, både til tv, film og animation.

 Karaktererne bliver genfortolket af instruktøren bag bl.a. Shrek 2, Monsters vs Aliens og Sausage Party, og er skrevet af kvinden bag bl.a. Monsterhuset og Corpse Bride.

Vedtægter for Skolebiffen

Følg Skolebiffen på Facebook