FILMKLUBBEN I SØLLESTED BIO

Programmet i efteråret 2020 består af de to udsatte film fra foråret 2020. Nye medlemmer kan melde sig ind til forevisningerne, så gælder kontingentet PÅ KR. 60,- til udgangen af 2021. De to udsatte film kan derefter købes for ialt kr. 100,-.

 

Filmklubben i Søllested Bio er for alle filminteresserede. Vort formål er at vise gode, roste film fra det store udland. Ofte film der har vundet priser ved forskellige filmfestivaler over hele verdenen. Efter filmene serveres et glas vin og der er mulighed for en snak om filmen.

Kontingent kr. 60,- gældende fra januar til december. I september og januar sælges en filmpakke på 4 film til en pris af kr. 200,- pr. pakke.  Billetpris for ikke medlemmer er kr. 80,- pr. billet.

Der kan IKKE forudreserveres billetter til filmklubbens film. Det er bare om at møde op. 

EFTERÅR 2020

En hvid, hvid dag_poster

mandag 7/9 og tirsdag 8/9 kl. 1930 (billetter kan IKKE forudreserveres)

En hvid, hvid dag
I en afsidesliggende islandsk by fatter en pensioneret politichef mistanke om, at en mand fra byen skulle have haft en affære med hans hustru, der for nylig døde i et trafikuheld. Gradvist besættes han af ønsket om at finde sandheden. Det medfører, at han ikke blot udsætter sig selv for fare men også sine allernærmeste. En fortælling om sorg, hævn og ubetinget kærlighed… EN HVID, HVID DAG er instrueret af islandske Hlynur Pálmason, hvis danske debutfilm ’V...
-
Parasite_poster

mandag 7/12 og tirsdag 8/12 kl. 1930 (billetter kan IKKE forudreserveres)

Parasite
Årets Guldpalme-vinder, den sydkoreanske auteur Bong Joon Hos ’Parasite’, blev ikke blot kåret som årets bedste film i det sydfranske, den skiller sig også ud som et kompromisløst og tankevækkende filmværk – både hvad angår æstetik og indhold. ’Parasite’ pendulerer i sit uudgrundelige genremiks fra komedie til thriller og serverer samtidig en iskold bredside mod samfundets stigende ulighed. Ki-woo bor sammen med sin søster, Ki-jung, og sine forældre i en s...
-